Click any photo to enlarge

Saturday, July 28, 2012

New viewing spot

The oasis sort of evolved without a lot of foresight in many areas, so I had a problem with the viewing area for the shade water feature. The seating was too close to the feature (which deters birds), and was usually way too sunny. So I worked hard all day making a seating area farther back in the shade. Here it is early this morning...

And here it is late this afternoon...

Still not done, but almost. I'm going to put a bunch of fill gravel in there for a "floor." Here is the before and after taken from the water feature...


  1. Carolyn: Looks like you are really working hard
    to make it a comfortable place to bird any time
    of day at the Oasis! Looking forward to trying
    it out at the end of September with my husband,
    Bob. Ann Zeller

  2. That will be great. I so wish I'd done this a long time ago.